Art Fotografie

Art Fotografie is een van de vele vormen van fotografie waar ik graag aan werk, het concept is een opvallend silhouet kiezen tegen een bepaalde achtergrond en die later bewerken. Het maken van een  foto en de keuze daarvan is bepalend voor het effect naderhand, het is te simpel gesteld om elke foto te bewerken tot een Art foto. Het maken van de foto is goed te kijken of hetgeen wat je wilt bereiken om tot Art fotografie te komen ook mogelijk is. 

Alle foto’s zijn te koop, ze worden uitsluitend op glas geprint formaat 60cm (breed) x 40cm (hoog) het voordeel van glas in tegenstelling van b.v. acryl dat het oppervlak niet zo gevoelig is bij b.v. het schoonmaken. . Het printen op glas maakt deze foto’s uitermate bijzonder en exclusief, ze worden op de achterkant voorzien van een ophang plaatje zodat men ze makkelijk kan ophangen. De oplage van elke foto zijn maximaal 10.

De prijs is 425,00 euro per stuk. Voor vragen of bestelling vul het info formulier

Enkele van mijn gemaakte werken hangen in het atelier van Thomas Thijssen Hyper realisme Art Jorisstraat 3 Amersfoort kijk geheel vrijblijvend naar de kunstwerken van Thomas Thijssen.